Платформа за онлайн курсове desikostova.com

Платформа за онлайн курсове и консултантски услуги Код Жена

Сайтът DesiKostova.com е личен уебсайт на Десислава Костова, която е акушерка и холистичен здравен специалист. Тя предлага разнообразие от услуги и ресурси, свързани с женското здраве, бременността и храненето. Ето някои от ключовите характеристики на сайта:

  1. Професионален Път: Десислава Костова се представя като щастлива съпруга и майка на три деца, акушерка с допълнителни квалификации в областите на фертилити коучинга, хомеопатичната детокс терапия, шуслеровите соли, рефлексотерапията и храненето за здраве.
  2. Книга и Публикации: Тя е автор на книгата „Клетъчно хранене по време на бременност“, която е вдъхновена от нейния личен опит и вярата в силата на природата.
  3. Онлайн Курсове и Обучения: Сайтът предлага различни онлайн курсове и обучения, които са насочени към подобряване на здравето и благосъстоянието, особено за жени.
  4. Полезни Съвети и Блог: Предоставя се полезна информация и съвети за бременността и женското здраве, както и други теми, свързани с холистичното здраве.
  5. Отзиви от Клиенти: На сайта са публикувани отзиви от клиенти, които споделят своите положителни преживявания от работата с Десислава Костова.
  6. Специални Оферти: Посетителите на сайта се насърчават да се абонират за получаване на специални оферти за курсовете.

Сайтът на Деси Костова представлява ценен ресурс за жени, които търсят информация и подкрепа в областите на бременността, храненето и общото здраве, предлагайки широк спектър от услуги и ресурси, които могат да помогнат на жените да подобрят своето здраве и благосъстояние.

Базирана на WordPress и TutorLMS

Интеграция с разплащателна система Stripe

https://desikostova.com