Платформа за онлайн курсове и консултации Академия Мари Ааврен

Платформа за онлайн курсове и консултантски услуги на Мария Рафаилова – Илиева

Сайтът AcademiaMariaAvren.eu е личен уебсайт на Мария Рафаилова, създател на Академия Мари Ааврен. Тя е алтернативен психолог, треньор по енергийно и психическо здраве, специализирана в личностно развитие чрез практиките на НЛП, семейни констелации и лайф коучинг. Ето някои от ключовите характеристики и услуги, предлагани на сайта:

  1. Личностно Развитие: Мария Рафаилова е ориентирана към личностното развитие и използва различни техники за емоционално лечение, включително ТЕС, Нейрографика и Приложна кинезиология.
  2. Консултации: Предлагат се различни пакети консултации, които клиентите могат да изберат в зависимост от своите нужди.
  3. Онлайн Курсове и Обучения: Сайтът предлага разнообразие от онлайн курсове и обучения, които са насочени към личностно развитие и самопомощ.
  4. Блог и Полезна Информация: Сайтът съдържа блог секция с полезни статии и информация, свързани с личностното развитие и психологията.
  5. Истории на Успеха: Представени са истории на успеха на хора, които са работили с Мария Рафаилова, което може да вдъхнови и мотивира посетителите на сайта.
  6. За Мария Рафаилова: Разделът “За мен” предоставя информация за професионалния път и квалификациите на Мария Рафаилова.

Сайтът представлява ценен ресурс за хора, които търсят подкрепа и насоки в областта на личностното развитие и самопомощ, предлагайки разнообразие от услуги и ресурси, които могат да помогнат на индивидите да постигнат своите цели и да подобрят своето благосъстояние.

Изградена с WordPress и Learnpress

Разплащателна система с Mypos

https://academiamariaavren.eu