2021 10 12 18 16 21

Онлайн магазин Divisione Protagonista

Сайтът Divisione Protagonista представя луксозната модна марка, която е създадена през 2013 година. Марката се е наложила в света на висшата мода и е привлякла вниманието на жените, които ценят лукса и стила. Ето някои от ключовите характеристики на сайта:

  1. Фокус върху Луксозната Мода: Divisione Protagonista се фокусира върху създаването на колекции, които отразяват личността на жената и предлагат изключително качество и стил.
  2. Дизайн и Вдъхновение: Марката се характеризира с ясни линии, чисти геометрични форми, основни цветове и съвременен вид. Дизайнерът Лина Бранкова Танева черпи вдъхновение от природата и различните нюанси на женския характер, като използва луксозни естествени материи като чист коприна, памук и много фина вълна.
  3. История на Дизайнера: Лина Бранкова Танева, родена в България, е започнала своята модна кариера след като е пътувала по света като модел и е завършила университет със степен по журналистика през 2002 година. Нейните стилове са били публикувани в издания като Bazaar, Elle и Cosmopolitan, като винаги са били свързани с авангардната луксозна мода.
  4. Търсене на Партньори: Сайтът съобщава, че марката търси партньори, включително луксозни модни агенти, дистрибутори и шоуруми по целия свят.

Общо взето, сайтът на Divisione Protagonista представя марката като синоним на съвременна луксозна мода за жени, като акцентира на уникалния дизайн, висококачествените материали и индивидуалния подход към всяка колекция.

Изработване на онлайн магазин на Divisione Protagonista, базиран на Woocommerce

За повече информация: https://divisioneprotagonista.com